Cykelsnak bliver sat på standby

Efter et par begivenhedsrige i år i 2019 og 2020, har jeg besluttet mig for igen at skulle være selvstændig i cykelbranchen. I Oktober 2020 åbnede jeg derfor Rent a Fixer. Rent a Fixer er et cykelværksted, placeret i Viborg, hvor fokus er på at det skal være så let som og hovedet muligt at få repareret sin cykel. Alle ved hvor træls og besværligt, det kan være at stå med en defekt cykel. Rent a Fixer gør det trælse mindre trælst. Derfor har cykelværkstedet, der indtil videre er beliggende på min privatadresse, åbent syv dag om ugen og fra 7-21 hverdag. Men for at gøre det hele lidt nemmere for min kunder, henter og bringer jeg cykler, ganske gratis i forbindelse med reparation. Det er også muligt at låne en cykel, mens din egne er på værksted – det er også gratis. Forestil dig som eksempel at du punktere på vej til arbejde. Du låser og efterlader cyklen, der hvor den gik i stykker. Du ringer til Rent a Fixer, jeg kommer ud til din arbejdsplads, og får nøglen til din cykel, hvis ikke jeg kan nå at have din cykel klar, inden du har fyraften, får du en lånecykel. Jeg henter din punkterede cykel, reparere den og køre hjem og aflevere den på din hjemmeadresse, så du næste morgen igen, kan cykle på arbejde, på din egne cykel. Det syntes jeg er nemt og jeg håber at du er enig og kan se idéen med konceptet.

Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *