Cykeltasker – Hvad skal jeg vælge?

Sommerferien er højsæson for anskaffelse og brug af cykeltasker, de findes et stort udvalg af kvaliteter og naturligvis priser. Indenfor cykeltasker er det ikke altid at pris og kvalitet hænger sammen, dog kan du være temmelig sikker på at et sæt billige cykeltasker til 200,- ikke er et godt bud, men er et sæt tasker lavet i billigematerialer og enkle produktionsmetoder hvilket giver en yderste begrænset holdbarhed og de er med garanti ikke vandtætte, men skal de bruges på en weekend tur med skoleklassen, kan de være udemærket. Skal du have dig nogle gode cykeltasker til cykelferien eller til dine daglige gøremål, kan det godt svare sig at betale lidt ekstra for kvaliteten. En producent som Tyske Ortlieb besidder faglig stolthed og innovativ udvikling og deres produkter er rigtig god kvalitet til prisen.

Den ultimative dagturstaske
Med Vario har Ortlieb begået en taske, som er helt perfekt til dagture, hvor man ikke sidder på cyklen hele tiden, men også har brug for bevæge sig rundt til fods. Vario er både en almindelig cykeltaske til klikke på siden af enhver bagagebærer, men samtidig fungere den også som en behagelig og let rygsæk. Det store opbevaringsrum på 20 liter giver plads til både madpakker og skiftetøj.

Ortlieb Back-Roller City 639,-

Ortlieb cykeltasker kan fåes fra ca. 640 ,- for et sæt bundsolide tasker til bagagebæreren, der  oven i købet er så vandtætte at du kan have dem med på din vandcykel…

Ortliebs cykel tasker findes i forskellige priser, som udgangspunkt bliver taskerne lettere jo dyre de bliver, samtidig med at der bliver skruet op for detaljegraden i f.eks. i form af ind- og udvendige lommer samt opgraderet monteringsbeslag.

Ortlieb har i deres sortiment også en del tilbehør som du kan udbygge din cykeltaske f.eks. kan du eftermontere udvendige lommer eller en flaskeholder.

Til langt de fleste af Ortliebs cykeltasker ortlieb of34-1
medfølger der en aftagelig skulderrem,
men er det ikke nok for dig der skal have
tasken med dig i lidt længere tid af gangen,
har de lavet et genialt bæresystem, der gør
at du lyn hurtigt kan lave din cykeltaske om
til en rygsæk, med ventileret ryg og
behagelige remme. Nemmer løsning findes
næppe. Når bæresystemet ikke er i brug, kan det let rulles sammen og fylder kun ganske lidt i cykeltasken.

ortlieb of34

Bæresystemmet laver let din cykeltaske om til en rygsæk, rygsæk delen klikkes blot i tasken normale monteringsbeslag og fastgøres til de nederste hjørner.

Computertasker
Flere og flere cyklister har fået behov for at have sin computer med rundt på cyklen, det har tidligere været lidt at en udfordring at have computertasken over skulderen samtidig med at bevare 100% kontrol over cyklen. De fleste cykeltaske producenter har i dag en fornuftigt udvalg af computertasker til montering på cyklen. Taskerne findes i mange størrelse og designs, det betyder også er der noget for en hver smag. Man kan få sig en casual taske med eller uden spark på farverne, eller kan vælge en mere konservativ office bag. Fælles for begge typer er de praktiske uden de skriger af cykeltaske.

Et marked med fart på
Ortliebs nyeste produktserie hedder “High visibility” og er tasker lavet i udelukkende reflekterende materialer, disse tasker er ikke 100% vandtætte, men er dog tætte mod ovenfra kommende regn, det vil sige at du ikke skal bekymre dig om at dine egendele blive våde i regnvejr.

Reflekterende cykeltasker

Reflekterende cykeltasker

High visibility serien er blevet godt modtaget af mange
hverdagscykelister og da også vundet 3 første pladser
ved forskellige awards, her i blandt guld ved Eurobike
i 2013. High-Vis serien fra Ortlieb er blot et mange
eksempler på at producenteren ikke ligger på den
ladeside med udviklingen. Cykeltaskerne bliver hele
tiden bedre, lettere og mere sikre, samtidig bliver der
også flere specielle tasker med hver der unikke
funktioner.

Tagget , , , , , , , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *