Cykeltøj på tilbud

Hvis man ikke nødvendigvis har behov for at cykle rundt i de aller nyeste designs, kan man som regel altid finde sig noget godt men billigt cykeltøj, man skal blot kigge de rigtige steder. De gode tilbud er ikke nødvendigvis afhængige af sæson. F.eks. er der lige nu rigtig meget vintertøj til udsalgsligende priser. Vi har kigget lidt mere på nogle at de bedste tilbud der eksistere i øjeblikket.

Cykelpartner har for tiden nogle fantastiske tilbud på 4 forskellige sæt Mavic vintertøj. Med priser mellem 999,- og 1999,- for et sæt! Kan de fleste finde plads i budget til et rigtigt lækkert sæt vinter cykeltøj.

Mavic vintertøj med ca. 35% rabat.

Mavic vintertøj med 30-40% rabat.

Det billigste sæt til 999,- består af Mavic Espoir jakke og buks.

Magique Espoir vintersæt på tilbud til 999,- Det 630,- under normal vejl. pris.

Mavic Espoir vintersæt på tilbud til 999,- Det 630,- under normal vejl. pris.

Det første vi lagde mærke til ved Espoirbuksen er at den er forsynet med et indlæg, faktisk er det en detalje der går igen på alle Mavics vinter thigts. Ofte skal man bruge sine sommer BIB shorts under vinterbukser fordi vinterbukser ikke forsynet med indlæg. Det skyldes at indlægget pga. de tykkere materialer lettere kan komme til at sidde skævt. Mavic har løst den problemstilling ved at deres bukser består 2 lag tekstiler. Denne teknik gør at lagene til en vis grad kan bevæge sig uafhængigt af hinanden og dermed forbliver indlægget hvor det skal. Vi har testet bukserne både på MTB og på landvej og må bare erkende at Mavic ved hvad de laver når de designer tøj. Vi havde ikke et eneste problem med fejlplaceret indlæg. Jakken er en dejlig lun sag der bliver siddende hvor den skal, det skyldes blandet ergo-fit designet der gør rygstykket lidt større både i højde men også i bredden end frontstykket. Med andre ord: så er jakken designet til en foroverbøjet kørestilling og ikke til hvordan den sidder når du står ved sidden af cyklen. Udover Ergo-fit er Espoir jakken en ganske enkel cykeljakke. Den er forsynet med en enkelt vertikalt placeret brystlomme og fristes næsten til at sige naturligvis også 3 lommer på ryggen. Dog skal ærmernes manchetter/ribkante om man vil have ros for at være særdeles behagelige og de holder ærmerne godt på plads, så selv den nordjyske tester med særdeles lange arme fik ikke kolde håndled. Mavics designere har også husket at tænke på trafiksikkerheden da de designede Espoir tøjet. Både jakke og bukser er forsynet med små reflekterende detaljer. Vores konklusion af Espoir sættet er at det er godt sæt vintertøj, der gør hvad man forventer, nemlig at holde en varm og tør under vinterens træningsture. Naturligvis kan man blive våd når regnen er kraftig nok, men der skal en del vand til. Vores fornemmelse er at kvaliteten er noget mere værd end hvad tilbudsprisen antyder, selv ved normalprisen får man fuld valuta for pengene.

For 1299,- kan du blive den mest synlige rytter på vejen.

Mavic Vision jakken er ekstrem synlig og lever endda op til sikkerhedskravet EN 1150 for tøj til vejarbejde. På tilbud hos cykelpartner fåes jakken med Espoir buks til kun 1299,-

Mavic Vision jakken er ekstrem synlig og lever endda op til sikkerhedskravet EN 1150 for tøj til vejarbejde. På tilbud hos cykelpartner fåes jakken med Espoir buks til kun 1299,-

Dette sæt minder meget om det ovenstående Espoirsæt, buksen er den samme, så den springer vi let og elegant henover. Jakken minder i sin pasform og tekstiler meget om Espoir jakken, den skiller sig dog markant ud rent visuelt. Vision jakken er så synlig at hvis du cykler på en mørk landvej og bliver ramt af lyskeglen fra en bil, vil bilisten i første omgang tror at de en brændende cyklist. Den orange farve og kvalitet af de reflekser gør at jakken lever op til EN 1150 som er sikkerhedskravet for beklædning der anvendes ved vejarbejde. Det betyder bl.a. at jakken har reflekser 360° rundt. Selvom Jakken nærmest skriger “SE MIG” er det på en eller anden måde lykkedes Mavic designerne ikke at gøre jakken grim… Den er synlig men ikke grim. Er du en cyklist der ofte befinder sig i meget mørke områder er dette vintersæt et absolut “must have”, det samme gælder hvis du går lidt op i trafiksikkerheden eller er bange for at blive overset af en billist. Undersøgelser viser at hvis man ved højlys dag bære beklædning der lever op til EN 1150 kravene, har man op til 40% lavere risiko for blive påkørt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *