Om cykelsnak.dk

Om cykelsnak.dk

Cykelsnak.dk beskæftiger sig med alle afarter cykling, primært vil der på siden kunne findes produktanmeldelser og test af cykeltilbehør. Interessante produktnyheder på det Danske marked vil vi også komme ind på. På sigt vil der også komme guides til gør-det-selv folket inklusiv en ordborg som bliver noget ligene ”cykelreparationer for dummies”. Vi vil naturligvis gøre hvad vi kan for at imødekomme vores besøgenes ønsker, så har du et produkt du gerne vil vide mere, skal du ikke holde dig tilbage, kontakt os endelig, dukker der flere enslydende ønsker op, vil vi kigge nærmere på det. Det samme gælder hvis du står med en teknisk udfordring, hvis det er noget vi har mulighed for at lave en guide af og flere brugere ønsker det, vil vi gøre det.

Baggrund for cykelsnak.dk

Jeg er produktnørd og går meget op i de tekniske detaljer, om det drejer sig om cykeltøj, geardele eller cykeltasker, så gør godt om gennemtænkt grej mig glad og tåbelige løsninger og materialevalg, gør mig træt og irriteret. Egentlig har jeg det sådan med alle ting, men nu er det jo cykler og cykeldele denne side handler om.

Jeg har mere end 15 års erfaring indenfor cykelbranchen og har tidligere kørt en del MTB og landevejs cykling, det har aldrig været på særligt højt niveau, mest for hyggens skyld, men det er da blevet til en del 12 og 24 timersløb og flere klassiske bjergtoppe er også besejret f.eks. Tourmalet, Hautacam og Aspin. I dag er det begrænset hvor meget cykling det bliver til, men som regel bliver det til et par hundred kilometers pendling om ugen.

Jeg vil primært selv stå for indholdet på denne side, men har mulighed for at trække på en række branchefolk som skribenter.

Cykelsnak er et 100% hobbyprojekt, derfor må I ikke forvente daglige opdateringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *